Services

Op zoek naar een partner voor uw website…

Bij NetStrainer kan u terecht voor een uitgebreide dienstverlening. Alle aangeboden diensten worden in eigen beheer uitgevoerd. Geen tussenkomst van externe providers. Wij beschikken over onze eigen servers en beheren volledig uw domeinen en DNS gegevens indien uw wenst. Registratie van een domein, aanmaken van een nieuw E-mailadres….

Advies

Websites, CMS, IP adressen, HTML en XML, webapplicaties, WEB 2.0,….
In het wereldje van het internet en intranet gebeuren is er geen tekort aan vakjargon. Dit geeft soms grond tot ernstige misverstanden en kan resulteren in het falen van projecten. Wie wenst kan op ons een beroep doen om enige duidelijkheid te krijgen. Dit kan gaan van louter technisch advies tot een adviserende rol van aangrenzende materie zoals bijvoorbeeld auteursrechten.
Door ons te consulteren kan u mogelijk een andere kijk of visie krijgen op bepaalde problematieke situaties. Door tijdig te anticiperen op probleemsituaties kan dikwijls op een eenvoudige en desgewenst op een discrete manier het tij gekeerd worden.

Hosting

Voordat u uw website kan publiceren op het internet heeft u een hostingpartner nodig. NetStrainer beschikt over eigen webservers die werden opgesteld in een speciaal ingerichte databunker. Hierdoor kunnen we aan scherpe prijzen toch uitstekende garanties bieden. Hoge snelheid + gegarandeerde uptime maken dat uw website of webapplicatie steeds bereikbaar en vlot te gebruiken is door de bezoekers.
Gezien onze servers opgesteld zijn in een databunker zijn zij uitermate geschikt voor het bewaren van bedrijfkritische gegevens. Dagelijks backup van uw gegevens kan worden voorzien. Hierdoor bekomt u een uitstekende dataprotectie.

Domeinservices

Voor het registreren van een domeinnaam kan u natuurlijk bij ons terecht.
Vrijwel alle domeinextenties kunnen door ons worden geregistreerd. De aanvraag tot registratie kan zonder moeite en zonder wachttijden gebeuren. U neemt gewoon met ons contact op. Dit kan telefonisch op ons algemeen telefoonnummer.

Nadien volgt er een simpele confirmatie via mail of fax. Voor het hosten van uw website kan u ook bij ons aankloppen. 

SEO

Over SEO (search engine optimization of SEO) is al heel wat inkt gevloeid. De meningen lopen dan ook ver uiteen wat betreft de toepassing er van. Bij het ontwikkelen of restylen van uw website besteden wij altijd de nodige aandacht om uw site maximaal te optimaliseren.
Voor een doorgedreven optimalisering is het noodzakelijk om samen met u als klant een strategie te bepalen.
Zo is het Social Media gebeuren een niet te miskennen element in het bepalen van de visibiliteit van uw site, merknaam of product.
Kortom: SEO is geen eenvoudige materie waarbij wij u zeker kunnen bijstaan.

Huisstijl & Logo

Een bedrijfslogo vertelt veel over een bedrijf en zelfs een stuk van de bedrijfscultuur zit dikwijls verwerkt in het visuele handelsmerk van uw bedrijf. Het ontwerp van uw logo verdient dan ook de nodige aandacht. Pas na een grondig intake gesprek gaan we aan de slag. Hierbij houden wij rekening met de eisen en de voorstellen van onze klanten. Hierdoor wordt het mogelijk om doordachte logo’s te ontwikkelen: soms gesofisticeerd maar waar nodig ook met een knipoog naar uw klanten.